לןגן

מרק תירס (בסגנון סיני)

מאת: זהר מנדל, פורסם: 12/05/2019 | 16:57
מרק תירס (בסגנון סיני)

קטגוריה: מרקים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. חותכים את הבצל לקוביות קטנות ומטגנים בסיר עד שמזהיב.

  2. מסננים את הנוזלים מהתירס ומוסיפים לסיר את התירס והמים ומרתיחים

  3. שמים בכוס את הקורנפלור וממיסים במים קרים ושופכים לסיר הרותח, מוסיפים את הרוטב סויה ותבלים במלח, פלפל ואבקת מרק

  4. מערבבים ביצה ושופכים אותה לתוך הסיר ומערבבים היטב

  5. טועמים, מתקנים טעמים ובתאבון