לןגן

עוגת קרמבו פרווה ללא גלוטן

מאת: Liora Khury, פורסם: 12/05/2019 | 08:36

תקציר המתכון: עוגה טעימה שוקולדים עם קרם קוקוס וניל אפשר להקפיא ולאכול כחטיף גלידה בקיץ

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

לתחתית

לקרם קוקוס וניל

לציפוי וקישוט

אופן הכנה

  1. תחתית: להמיס שוקולד במיקרוגל

  2. להקציף 6 ביצים שלמות וסוכר לתערובת תפוחה בהירה ואוורירית

  3. להוסיף שמן, שוקולד מומס, אינסטנט פודינג ולערבב בעזרת מרית.

  4. לצקת לתבנית חד פעמית גדולה.

  5. לאפות ב180 מעלות 30 דקות

  6. לקרר את העוגה

  7. להקציף קרם קוקוס עם אינסטנט פודינג וניל

  8. לקרם יציב לצקת על העוגה

  9. בשלב זה כדאי להקפיא את העוגה

  10. ללפני ההגשה לחתוך לריבועים ולזלף גנאג׳ שוקולד

  11. בתיאבון