לןגן

עוגת מיץ בחושה..ללא הפרדת ביצים

מאת: אורטל עמרם , פורסם: 11/05/2019 | 19:03
עוגת מיץ בחושה..ללא הפרדת ביצים

תקציר המתכון: עוגה סוף הדרך רכה ואיווררית תנסו כדאי..💖

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. להקציף ביצים שלמות עם כוס סוכר והסוכר הווניל למשך 5 דקות..עד שנהיה תפוח..במהירות גבוהה.

  2. לאחר מכן להנמיך את המיקסר..וב3 לשים שמן..קמח..ומיץ תפוזים..לתערובת הביצים..לשמן תבנית מרובעת חד פעמית בינונית ולשפוך בתוכה את כל התערובות.

  3. לחמם מראש 10 דקות תתנור על 180 מעלות ולהכניס תעוגה 40 עד 45 דקות בערך עד שקיסם יוצא יבש.

  4. הערות..

  5. לקחת תקמח והאבקת אפייה ביחד ולערבב.

  6. אם ..אתם רוצים שקצת יהיה צורת שיש..אז לשים על הגז 50 גרם שוקולד מריר...50 גרם מחמאה..1 כף קקאו..ורבע כוס מיץ תפוזים..לערבב עד שמעט יסמיך..ואז לשפוך על העוגה בתנועות סיבוביות...אין צורך לערבב.