לןגן

אורז פרסי אם תחתיות תפוחי אדמה

מאת: אורלי קרקו, פורסם: 11/05/2019 | 08:16

תקציר המתכון: מתכון של חברה שעבדה איתי

קטגוריה: אורז, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. ‏להרתיח מים להוסיף את האורז ולבשל מספר דקות ולסנן.

  2. לקצוץ שמיר.

  3. לשפוך מים חמים על האפונה.

  4. לערבב בקערה את האורז,שמיר והאפונה.

  5. לחמם שמן,כורכום,פרוסות תפוחי אדמה, על זה את האורז לכסות ולבשל על אז בינונית, כשיש אדים להוסיף שמן מעל האורז, לשים מגבוני נייר ואת המיכסה להנמיך את האש ולבשל עד שהאורז רך.