לןגן

פלפלים בסגנון עיראקי

מאת: אורלי קרקו, פורסם: 11/05/2019 | 08:00

תקציר המתכון: מתכון של אמא של בעלי ז״ל

קטגוריה: תוספות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לשים את הפלפלים והגזר במים ולהרתיח מעט, לשים במסננת

  2. ולהוריד את המים.

  3. לבשל אורז במים חצי בישול ולסנן.

  4. לשים בקערה אורז, פלפל שחור, כמון, מרק עוף, בשר טחון,

  5. פטרוזליה, גזר מרוסק, רסק עגבניות ומלח ולערבב.

  6. ממלאים את הפלפלים ושמים בתבנית.

  7. מערבבים בקערה רסק עגבניות, מים, שמן, מרק עוף ושופכים על

  8. הפלפלים.

  9. לשים בתנור על חום בינוני עד שזה אדום.