לןגן

צ'יפס של פלאפל

מאת: אורלי קרקו, פורסם: 11/05/2019 | 07:56

קטגוריה: תוספות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

לבלילה

אופן הכנה

  1. משרים את פרוסות תפוחי האדמה במים מומלחים למשך 1/2 שעה ומיבשים היטב על מגבת .

  2. טורפים את הביצה ומוסיפים את יתר החומרים,מערבבים היטב עד שאין גושים (עדיף בעזרת מקצף ביצים) ועד קבלת מרקם סמיך כמו של טחינה .

  3. בסיר עמוק מחממים שמן לחום בינוני , טובלים את פרוסות תפוח האדמה בבלילה ושמים בשמן עד שמזהיב .

  4. סופגים עודפי שמן בנייר סופג .