לןגן

מוסקה בסגנון בולגרי

מאת: אורלי קרקו, פורסם: 11/05/2019 | 07:52

תקציר המתכון: מתכון של דודה שלי

קטגוריה: ראשונות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

מילוי

רוטב

אופן הכנה

  1. ‏לטגן את התפוחי אדמה ולסנן.

  2. במחבת לטגן בצל להוסיף את הבשר טחון ולפורר במזלג, להוסיף את יתר החומרים ולבשל מעט.

  3. לסדר בתבנית 1/2 מפרוסות תפוחי האדמה , להוסיף מעל את יתר תפוחי האדמה.

  4. לטרוף את הביצים, המלח והמים ולשפוך מעל התפוחי אדמה ולאפות בתנור.