לןגן

פלפל ממולא בסגנון בולגרי

מאת: אורלי קרקו, פורסם: 11/05/2019 | 07:46

תקציר המתכון: מתכון של חברה שלי מהגן ועד היום

קטגוריה: תוספות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

מילוי

רוטב

אופן הכנה

  1. לחמם שמן להוסיף את הבשר ובשל עד שהוא משנה צבע ומפורר, להוסיף את האורז ולאדות מעט.

  2. להוריד מהאש ולהוסיף את יתר החומרים.

  3. למלות את הפלפלים וסדר בסיר רחב.

  4. להכין בקערה את הרוטב ולשפוך על הפלפלים.

  5. לשים לב שהמים מכסים את הפלפלים ולבשל.

  6. לאחר הרתיחה לטעום ולתקן טעמים.