לןגן

דג מרוקאי

מאת: אורלי קרקו, פורסם: 11/05/2019 | 07:42

תקציר המתכון: מתכון של חברה שלי מהתיכון ועד היום

קטגוריה: דגים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. ‏לסחוט על הדג מלח ולימון ולהשרות במקרר שעה.

  2. לחתוך רצועות פלפל אדום, עגבניה לקוביות.

  3. לשים בסיר שמן, שיני שום שלמים רסק עגבניות קטן, פפריקה מתוקה, פפריקה חריפה, מלח כורכום ולבשל חצי שעה לשטוף את הדג להוסיף לסיר ומעל כוסברה.