לןגן

פרגיות ופטריות רוטב צהוב

מאת: אילנית בניזרי, פורסם: 10/05/2019 | 18:16
פרגיות ופטריות רוטב צהוב

תקציר המתכון: מעדן עולם !! תוסיפו ערמונים מושששש

קטגוריה: עוף, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. ראשית את הפרגיות נתבל בפלדלפיה ( או גריל עוף) נערבב היטב ונכניס למקרר לשעה ...

  2. ברבע כוס שמן נטגן את הבצלים עד להזהבה ...נוסיף את הכורכום..נערבב לפתיחת תבלינים...נניח את הפרגיות ..נטגן אותם על הבצל כדקה ...נסגור מכסה נבשל להבה נמוכה 5 דקות ...

  3. כעת נוסיף את הפטריות הערמונים הכוסברה שאר התבלינים והמים...נבשל 35 דקות להבה נמוכה ...לסיום נסיר מכסה נבשל 5 דקות ללא מכסה

  4. בהצלחה אילנית בניזרי ❤