תקציר המתכון: פרוסות בשר ברוטב אדום עם אפויים והרכות מה איתה אלוהים ישמור חמאההההה
קטגוריה: בשר, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל
פרוסות בשר ברוטב אדום ואפויים
לבשל נתח בשר מוכשר ומופשר בסיר לחץ עם פלפל אנגלי כף, 3 עלי דפנה, שקית של,אבקת צלי לבשר (הקטנה) ומים עד לגובה הבשר לשעה.
🍖סיון מלול🍖
להכניס למקרר על הנוזלים לאחר בישול. לאחר 6 שעות לפרוס את הבשר לפרוסות דקות.
את הנוזלים לא לזרוק...🍖סיון מלול🍖 נחתוך בצל גדול לטבעות דקות ונטגן להזהבה בסיר רחב להוסיף חצי צרור כוסברה חצי צרור פטרוזיליה, 8 שיני שום את הפרוסות בשר ומעל שקית קטנה של אפויים חצויים ל 2 אחריי ששטפו היטב🍖סיון מלול🍖 (האפויים נמצא במקררים של הדלעת והעלים...) ומעל את המים שבישלנו בו את הבשר עד לגובה 3/4 הסיר
🍖סיון מלול🍖תבלינים: כף פפריקה, כמון, פלפל שחור גרוס, מלח כל אלה לפי טעמכם האישי ולבשל עם חצי מכסה פתוח ,עד שהרוטב נהיה סמיך והבשר רך כמו מרגרינה. שתפו תוצאות