לןגן

עי

מאת: סיון אסולין מלול, פורסם: 09/05/2019 | 20:16
עי

תקציר המתכון: פרוסות בשר ברוטב אדום עם אפויים והרכות מה איתה אלוהים ישמור חמאההההה

קטגוריה: בשר, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. פרוסות בשר ברוטב אדום ואפויים

  2. לבשל נתח בשר מוכשר ומופשר בסיר לחץ עם פלפל אנגלי כף, 3 עלי דפנה, שקית של,אבקת צלי לבשר (הקטנה) ומים עד לגובה הבשר לשעה.

  3. 🍖סיון מלול🍖

  4. להכניס למקרר על הנוזלים לאחר בישול. לאחר 6 שעות לפרוס את הבשר לפרוסות דקות.

  5. את הנוזלים לא לזרוק...🍖סיון מלול🍖 נחתוך בצל גדול לטבעות דקות ונטגן להזהבה בסיר רחב להוסיף חצי צרור כוסברה חצי צרור פטרוזיליה, 8 שיני שום את הפרוסות בשר ומעל שקית קטנה של אפויים חצויים ל 2 אחריי ששטפו היטב🍖סיון מלול🍖 (האפויים נמצא במקררים של הדלעת והעלים...) ומעל את המים שבישלנו בו את הבשר עד לגובה 3/4 הסיר

  6. 🍖סיון מלול🍖תבלינים: כף פפריקה, כמון, פלפל שחור גרוס, מלח כל אלה לפי טעמכם האישי ולבשל עם חצי מכסה פתוח ,עד שהרוטב נהיה סמיך והבשר רך כמו מרגרינה. שתפו תוצאות