לןגן

פשטידת טונה

מאת: אורית לוי, פורסם: 08/05/2019 | 10:29
פשטידת טונה

תקציר המתכון: מהירה, טעימה ומרשימה להגשה

קטגוריה: פשטידות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לחמם תנור ל- 180 מעלות.

  2. לטגן בשמן את הבצל עד הזהבה. להוסיף את הפטריות ולטגן עוד כ- 4 דק' תוך ערבוב.

  3. לערבב בקערה את כל המרכיבים כולל הבצל והפטריות.

  4. להכניס לתבנית בינונית משומנת ולאפות 40 דק' או עד הזהבה.

  5. לתת לפשטידה להתייצב כ- 10 דק' מחוץ לתנור ולטרוף ♥