פשטידת טונה
מאת: אורית לוי, פורסם: 08/05/2019 | 10:29
תקציר המתכון:
מהירה, טעימה ומרשימה להגשה
קטגוריה: פשטידות,
מספר מנות: 0,
זמן הכנה: 0 דקות,
כשרות: כשר חלבי,
דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
2 כפות שמן לטיגון
-
2 בצלים בינוניים קצוצים
-
1 סלסלת פטריות שמפיניון קצוצות או 1 פטריות חתוכות משימורים מסוננת
-
2 קופסאות טונה משימורים מסוננות מהשמן
-
1 גביע שמנת חמוצה (200 מ''ל)
-
1 כף גדושה רסק עגבניות
-
1 כף גדושה מיונז
-
1 כוס גבינה צהובה מגורדת
-
2 ביצים
-
3/4 כוס קמח + חצי שקית אבקת אפייה
-
2 שיני שום כתוש + 2 טבליות בזיליקום כתוש / 8 עלי בזיליקום קצוץ טרי
-
כפית וחצי מלח + חצי כפית פלפל
-
אפשרי: 150 גר' בולגרית מגוררת
אופן הכנה
-
לחמם תנור ל- 180 מעלות.
-
לטגן בשמן את הבצל עד הזהבה. להוסיף את הפטריות ולטגן עוד כ- 4 דק' תוך ערבוב.
-
לערבב בקערה את כל המרכיבים כולל הבצל והפטריות.
-
להכניס לתבנית בינונית משומנת ולאפות 40 דק' או עד הזהבה.
-
לתת לפשטידה להתייצב כ- 10 דק' מחוץ לתנור ולטרוף ♥