לןגן

לאפות במחבת

מאת: שרה יוסף, פורסם: 07/05/2019 | 07:56
לאפות במחבת

תקציר המתכון: רכות וטעימות

קטגוריה: מאפים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לשים בקערה שמרים סוכר וכוס מים ולהמתין רבע שעה בערך

  2. להוסיף את שאר המצרכים וללוש לקבלת בצק נעים

  3. לכבות ולהתפיח חצי שעה , ללוש ושוב התפחה של רבע שעה בקיץ הבצק תופח מהר

  4. לחלק ל8 כדורים לקמח כל כדור 5 דקות מנוחה

  5. לחמם מחבת לקחת כדור לפתוח עם הידיים לפיתה לא עבה ולהניח על מחבת חמה ל3 דקות בערך להפוך כשמוכן להוציא

  6. אפשר לאפות בתנור כמו פיתה עיראקית להפוך מגש של התנור ולחמם היטב ולהניח את הפיתה ל

  7. מי שרוצה אפשר לפזר מעט שומשום

  8. אפשר לאפות בתנור להכין פיתה לחמם תנור 250 מעלות לאפות 10 דקות ואז להוריד ל200 מעלות ולאפות עד לקבלת צבע חום יפה בערך רבע שעה

  9. כשמוכן לעטוף במגבת

  10. בהצלחה