תקציר המתכון: מעט שמן
קטגוריה: תוספות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל
את החציל להניח בתבנית על נייר אפיה
לקחת שמן זית עם להבריש מעט כל פרוסה ומעלצלךסר מעט מלח גס
לאפות בתנור 200 מעלות עד לקבלת צבע חום ולהפוךעל לצד השני ולהמשיך לאפות
תפוח אדמה
להרתיח בסיר עם מים וכף מלח בערך רבע שעה שלא יהיו רכים מדי
לחתוך ל4 לשים על נייר אפיה
לשים בכוס שמן זית עם מעט כורכום פחות מרבע כפית להבריש ולפזר מעל מעט מלח גס ולאפות עד לקבלת צבע חום יפה
את הבצל פשוט לחתוך ל4 להבריש מעט שמן זית ולאפות