לןגן

ירקות אפויים בתנור

מאת: שרה יוסף, פורסם: 06/05/2019 | 17:19
ירקות אפויים בתנור

תקציר המתכון: מעט שמן

קטגוריה: תוספות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. את החציל להניח בתבנית על נייר אפיה

  2. לקחת שמן זית עם להבריש מעט כל פרוסה ומעלצלךסר מעט מלח גס

  3. לאפות בתנור 200 מעלות עד לקבלת צבע חום ולהפוךעל לצד השני ולהמשיך לאפות

  4. תפוח אדמה

  5. להרתיח בסיר עם מים וכף מלח בערך רבע שעה שלא יהיו רכים מדי

  6. לחתוך ל4 לשים על נייר אפיה

  7. לשים בכוס שמן זית עם מעט כורכום פחות מרבע כפית להבריש ולפזר מעל מעט מלח גס ולאפות עד לקבלת צבע חום יפה

  8. את הבצל פשוט לחתוך ל4 להבריש מעט שמן זית ולאפות