לןגן

צ׳יפס מנופח בבירה

מאת: איציק שלמה, פורסם: 06/05/2019 | 14:19
צ׳יפס מנופח בבירה

קטגוריה: תוספות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

מרכיבים

אופן הכנה

  1. מערבבים בקערה את כל המרכיבים למעט תפוחי האדמה והבירה, מוסיפים את הבירה

  2. בהדרגה ובאיטיות תוך כדי ערבוב מהיר שתקבלו בלילה סמיכה וללא גושים.

  3. חותכים תפו״א למטבעות בעובי של חצי ס״מ, משרים אותם במים קרים כ-20 דקות, מוציאים מסננים ומייבשים.

  4. טובלים את הפרוסות בבלילה ומטגנים בשמן עמוק חם אבל לא חם מידי.

  5. מעבירים לנייר סופג ל-10 דקות.