לןגן

אנטיפסטי בתנור

מאת: נטע בשביל השוקולד, פורסם: 06/05/2019 | 08:55
אנטיפסטי בתנור

תקציר המתכון: תוספת בריאה וקלה להכנה לארוחת צהרים מבחר ירקות עם רוטב מתקתק ב 5 דקות עבודה

קטגוריה: תוספות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. פורסים את הירקות לקוביות

  2. מאדים בסיר חצי בישול

  3. מסדרים על מגש עם נייר אפיה

  4. מכינים את רוטב:

  5. 4 כפות שמן זית

  6. 2 כפות סויה

  7. 1 כף רוטב בלסמי

  8. 1 כף סילאן

  9. תימין ובזילקום

  10. יוצרים את רוטב אם יש כמות ירוקות גדולה מכפילים את כמות הרוטב