לןגן

דג חריימה

מאת: אורלי קרקו, פורסם: 05/05/2019 | 17:00

תקציר המתכון: מתכון של לקוחה שלי

קטגוריה: דגים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. ‏לטגן בצל קצוץ דק דק עד שנהיה שקוף, להוסיף ראש שום כתוש ולטגן, להוסיף כף פפריקה מתוקה ולטגן, להוסיף 2 כפות רסק עגבניות

  2. ומעט מים, מלח,פפריקה חריפה לפי הטעם,קימל טחון, 1/2 לימון סחוט ולבשל ושעה וחצי על אש קטנה כל פעם להוסיף מעט מים שלא ישרף.

  3. אח״כ להוסיף כוס מים ואת הדג ולבשל כל אש קטנה ולפזר מעל כף שטוחה כמון ולבשל 1/2 שעה לנער את הסיר מדי פעם.