לןגן

צלי עוף עם תפוחי אדמה ולביבות תפוחי אדמה

מאת: אורלי קרקו, פורסם: 04/05/2019 | 15:33

תקציר המתכון: מתכון של אמא של חבר של אחי

קטגוריה: עוף, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. בסיר שטוח לטגן את הבצלים עד שהם חום בהיר להוסיף את הרסק עגבניות,שום,ופלפל אדום יבש,פפריקה מתוקה, סוכר ומים רתוחים ולהוסיף את העוף.

  2. להוסיף את התפוחי אדמה ועוד מעט מים שלא יכסה את התבשיל.

  3. בסיום הבישול לשים את הלביבות ולשים מעל מעט מהרוטב.