לןגן

סיני מוקפץ

מאת: אורלי קרקו, פורסם: 04/05/2019 | 08:07

תקציר המתכון: בת דודה שלי

קטגוריה: עוף, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. ‏1. לטגן את חזה העוף עם מעט שמן עד שהוא משנה את צבעו ולהניח בצד.

  2. 2. באותו שמן לטגן בצל גדול פרוס לרצועות גדולות ו 2 שיני שום עד שהבצל שקוף ולהוסיף את הפלפלים ועוד קצת שמן.

  3. 3. להכין רוטב מהחומץ, קטשופ, רוטב סויה. סוכר, מים והקורנפלור.

  4. 4. להוסיף את הרוטב לירקות להביא לרתיחה תוך כדי בחישה ולהוסיף ות העוף ולבשל עוד 2 דקות.