לןגן

עוף עם זיתים

מאת: אורלי קרקו, פורסם: 04/05/2019 | 08:04

תקציר המתכון: חברה לעבודה

קטגוריה: עוף, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. ‏מחלקים את העופות למנות, שוטפים ומיבשים (שמים במסננת).

  2. בסיר רחב ושתוח מחממים את השמן ומשחימים את חלקי העוף, לאחר שהבשר הושחם משני הצדדים מוצאים.

  3. קוצצים את הבצל ושמים בסיר ומטגנים מעט, מוסיפים את הרסק עגבניות, מים, אבקת מרק והחומץ ומבשלים 10 דקות עד שנוצר רוטב סמיך מתבלים בפפריקה, צ׳ילי וכמון.

  4. מחזירים את העופות לסיר ומוסיפים את הזיתים. מכסים את הסיר ומבשלים על אש נמוכה 40 דקות, מפעם לפעם שמים רוטב על העוף.