לןגן

טבחה עם עוף לקוסקוס

מאת: אורלי קרקו, פורסם: 04/05/2019 | 07:55

תקציר המתכון: אמא של הבן שלי

קטגוריה: תבשילים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. ‏לטגן 2 בצלים לקוביות גדולות עד לצבע זהוב.

  2. להוסיף כף פפריקה וחצי כוס מים, לערבב ולבשל 2-3 דקות.

  3. להוסיף 5 כפות רסק עגבניות ולבשל 5 דקות ולהוסיף מעט מים ולהוסיף עוף ותפוחי אדמה.

  4. להוסיף מים עד שיכסה את העוף אפונה ותפוחי אדמה ולהוסיף מלח ולבשל 40 דקות.

  5. להוסיף כף אבקת מרק ולבשל עוד 5 דקות.