לןגן

קובה במרק

מאת: אורלי קרקו, פורסם: 03/05/2019 | 16:58

תקציר המתכון: חברה שעבדה איתי

קטגוריה: מרקים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

אופן הכנה

  1. ‏מרק

  2. לשים בסיר את כל המצרכים ולהביא לרתיחה.

  3. בצק

  4. לערבב את כל החומרים ביחד וליצור בערך 22 כדורים.

  5. מילוי

  6. לטגן בצל גדול ולהוסיף ליתר החומרים.

  7. למלות את הקובות ולהוסיף לרוטב ולבשל עד שזה רך.