קובה במרק
מאת: אורלי קרקו, פורסם: 03/05/2019 | 16:58
תקציר המתכון:
חברה שעבדה איתי
קטגוריה: מרקים,
מספר מנות: 0,
זמן הכנה: 0 דקות,
כשרות: כשר בשרי,
דרגת קושי: בינוני
מרכיבים
-
למרק
-
3 כפות שמן
-
בצל ירוק
-
עלי סלק
-
2 סלקים אדומים
-
1/2 קופסאות עגבניות מגורדות
-
2-3 עלי סלרי
-
1/2 כוס לימון
-
כפית מלח
-
לבצק
-
2 כוסות בורגול
-
1 ו 1/2 כוסות סולת
-
כפית מלח
-
מעט מים
-
מילוי
-
בצל גדול
-
300 גרם בשר בקר טחון
-
פיטרוזליה
-
מלח
-
פפריקה חריפה ומתוקה
-
מעט פלפל שחור.
-
אופן הכנה
-
מרק
-
לשים בסיר את כל המצרכים ולהביא לרתיחה.
-
בצק
-
לערבב את כל החומרים ביחד וליצור בערך 22 כדורים.
-
מילוי
-
לטגן בצל גדול ולהוסיף ליתר החומרים.
-
למלות את הקובות ולהוסיף לרוטב ולבשל עד שזה רך.