לןגן

קלופס

מאת: אורלי קרקו, פורסם: 03/05/2019 | 16:52

תקציר המתכון: פשטידת בשר מהמטבח האשכנזי

קטגוריה: בשר, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

אופן הכנה

  1. ‏לחתוך את הבצל לקוביות קטנות ולטגן.

  2. לערבב את הבצל עם הבשר והתבלינים ולחלק את הבלילה ל 2 חלקים

  3. לשמן תבנית לשים 1/2 מהבשר מעל זה פיטרוזליה קצוצה ואת 3 ביצים הקשות חצויות ומעל זה את 1/2 כמות הבשר הנותרת ולהדק את הדפנות מסביב.

  4. להוסיף מעט מרגרינה למעלה ולאפות.