לןגן

שישליק

מאת: אורלי קרקו, פורסם: 03/05/2019 | 16:41

תקציר המתכון: מתכון עיראקי של חברה שלי לעבודה

קטגוריה: בשר, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

רוטב

אופן הכנה

  1. מטגנים את פרוסות הבצל , מערבבים עם פלפל שחור .

  2. לוקחים פיירקס , מניחים את התערובת שטגנו , מוסיפים בשר , פרוסות עגבינה .

  3. מכינים את הרוטב מהלימון , סוכר , כורכום , מים ואבקת המרק .

  4. שופכים מעל הבשר ומניחים לאפייה בתנור .