לןגן

מפרום

מאת: אורלי קרקו, פורסם: 03/05/2019 | 12:55

תקציר המתכון: מתכון של חברתי מהתיכון ועד היום

קטגוריה: בשר, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

בלילה לטיגון

רוטב

אופן הכנה

  1. למלות את התפוחי אדמה/ חציל ולטבול בקמח ובביצה עם הרסק והמים ולטגן.

  2. לשים שמן בסיר רחב, לטגן בצל ולסדר את המפורומות בשיכבה אחת.

  3. בקערה לערבב את החומרים מלבד הקינמון, ולשפוך על המפורומות.

  4. לפזר מעל מעט קינמון ולבשל