לןגן

אגריסטדה

מאת: אורלי קרקו, פורסם: 03/05/2019 | 12:15

תקציר המתכון: מתכון בולגרי אותנטי של אמא של חברת ילדותי עד היום

קטגוריה: ראשונות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. ‏מערבבים את הקמח עם המים היטב ומעבירים דרך מסננת לסיר.

  2. מוסיפים את יתר החומרים מלבד הביצים.

  3. מבשלים על הגז ובוחשים כל הזמן עד שזה מסמיך ומקררים מעט.

  4. כשזה קר מוסיפים 2 ביצים טרופות היטב, ומערבבים וטועמים אם חסר פלפל שחור, מלח או לימון.

  5. מסדרים בפירקס ושמים את הבשר מעל ומכניסים למקרר לפחות ללילה.