תקציר המתכון: מתכון בולגרי אותנטי של אמא של חברת ילדותי עד היום
קטגוריה: ראשונות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל
מערבבים את הקמח עם המים היטב ומעבירים דרך מסננת לסיר.
מוסיפים את יתר החומרים מלבד הביצים.
מבשלים על הגז ובוחשים כל הזמן עד שזה מסמיך ומקררים מעט.
כשזה קר מוסיפים 2 ביצים טרופות היטב, ומערבבים וטועמים אם חסר פלפל שחור, מלח או לימון.
מסדרים בפירקס ושמים את הבשר מעל ומכניסים למקרר לפחות ללילה.