לןגן

כבד וקורקבנים

מאת: אורלי קרקו, פורסם: 03/05/2019 | 12:02

תקציר המתכון: מתכון של חברתי לשעבר לעבודה, קל מאוד להכנה.

קטגוריה: ראשונות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. ‏1. לבשל את הקורקבנים עד שהם רכים.

  2. 2. לטגן בצל להוסיף את הקורקבנים והכבד חתוכים לחתיכות קטנות, להוסיף את הפטריות,אבקת מרק,פפריקה,פלפל שחור,מלח ולערבב טוב.

  3. 3. לערבב שקית רוטב פטריות עם כוס מים ולהוסיף לכבד והקורקבנים

  4. ולבשל עד שזה מתאדה.