לןגן

4 רולדות שמרים בריוש במילוי ממרח שוקולד איגוזי לוז ואגוזי מלך פרווה

מאת: ג'קלין פדלון, פורסם: 02/05/2019 | 20:22
4 רולדות שמרים  בריוש במילוי ממרח שוקולד איגוזי לוז ואגוזי מלך פרווה

תקציר המתכון: כל מילה מיותרת 👌👌👌

קטגוריה: מאפים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

למלית:

אופן הכנה

  1. 1) שמים בקערת מיקסר עם וו לישה מעבדים יחד קמח, שמן, סוכר, ביצים, מים, מלח ותמצית וניל במשך כ-10 דקות - עד שמתקבל בצק , רך ומעט דביק.

  2. 2)מחלקים את הבצק ל 8 כדורים שווים כדור בידיים מקומחות, מעבירים לקערה מקומחת קלות, מכסים ומתפיחים במשך כשעה או עד שהבצק מכפיל את נפחו.

  3. 3)מרדדים כל חלק על משטח מקומח למלבן בעובי 3-4 מ"מ.

  4. 4)מורחים בנדיבות ממרח ומפזרים איגוזי מלך ומגלגלים

  5. ומרדדים עוד חלק וגם מורחים ממרח ומגלגלים

  6. ולבסוף מגלגלים את שני הרולדות

  7. ומניחים בתבנית

  8. אינגליש קייק

  9. וככה ממשיכים עם כל הבצק

  10. 5)מכסים את הרולדות ומתפיחים לעוד חצי שעה

  11. מברישים ביצה ואופים בתנור שחומם מראש ל180 כ 30 דקות

  12. 6)אופן ההכנת הסירופ

  13. מבשלים עד לקבלת סירופ מעט דביק קיצבאות

  14. מברישים על העוגות

  15. בהצלחה 👌