לןגן

עוגת גבינה קלאסית

מאת: עינת דגא, פורסם: 01/05/2019 | 13:55

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. להפריד את הביצים את החלבונים להקציף עם הסוכר.

  2. את שאר המצרכים לערבב יחד

  3. להוסיף את החלבונים בתנועת קיפול עד לאיחוד

  4. לשמן את התבנית לשים בתנור שחומם מראש.

  5. לאפות בחום של 200 מעלות ל 10 דקות ולאחר מכן להוריד ל 150 מעלות לעוד שעה לאפות עם תבנית של מים

  6. בתחתית התנור