לןגן

חלות או לחמניות מעוצבות או רגילות

מאת: שרה יוסף, פורסם: 30/04/2019 | 21:41
חלות או לחמניות מעוצבות או רגילות

תקציר המתכון: רכות וטעימות

קטגוריה: מאפים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לשים בקערה כוס מים שמרים וסוכר ולהמתין רבע שעה

  2. להוסיף את שאר המצרכים וללוש לקבלת בצק רך ונעים , לכסות להתפיח חצי שעה ללוש ושוב התפחה של חצי שעה תבדקו שהבצק תפח

  3. אפשר להכין את הבצק ולהכניס לילה למקרר

  4. לחלק את הבצק לכדורים ולתת לנוח

  5. לעשות צורה להניח בתבנית על נייר אפיה , לחמם תנור על 200 מעלות רגיל ,למרוח ביצה ושומשום ולאפות עד לקבלת צבע חום יפה

  6. אם רוצים אפשר להבריש בסוף האפיה סירופ סוכר לקבלת לחמניה מתוקה ויפה יותר לא חייב

  7. בהצלחה