לןגן

דגים חריפים

מאת: רינה יחזקאל, פורסם: 30/04/2019 | 15:55
דגים חריפים

קטגוריה: דגים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. בסיר רחב שמים שמן ומטגנים את רצועות הגמבה, מוסיפים את קוביות העגבניות וממשיכים לטגן מסדרים את עיגולי הגזר בסיר שמים חצי מכמות הכוסברה בסיר מוסיפים חצי כוס מים מעליהם מסדרים את פרוסות הדג מפזרים בין הדגים את שיני השום שמים את הפלפלים החריפים מפזרים מעל את שאר עלי הכוסברה. בקערה מערבבים שמן עם פפריקה ומלח ושופכים על הדגים מביאים לרתיחה מנמיכים את האש ומבשלים עוד כ-20-30 דקות.

  2. אוכלים עם חלה טריה ונהנים מכל ביס