קטגוריה: בשר, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל
בקערה רחבה שמים את הבשר הטחון, מוסיפים את הבצל הקצוץ, שיני השום הקצוצות, מוסיפים את יתר התבלינים מערבבים לעיסה אחידה.
חותכים את הקצה התחתון של השומר ומתחילים לפרק עלה עלה. נותנים לחיצה פנימה בכל עלה, כך שייווצר מעין פרח סגור. ממלאים את השומר בבשר הטחון.
בסיר רחב מטגנים את הבצל הקצוץ עד לשקיפות מוסיפים את השום וממשיכים לטגן. מוסיפים את רסק העגבניות והתבלינים ומערבבים מוסיפים את המים, מסדרים את עיגולי הגזר בסיר ואת גבעולי השומר מוסיפים מעל את השומר מביאים לרתיחה מנמיכים את הלהבה ומבשלים על אש קטנה למשך חצי שעה.
אוכלים עם אורז לבן. יוצא מעדן