תקציר המתכון: לחמניות מקמח וסולת ממולאות בבשר
קטגוריה: מאפים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל
אצ'רולי בשרי/נדיה אביזוב גדלוב.
מתחילים עם המילית: ללוש היטב את העיסת הבשר לתבל ולכניס למקרר למנוחה.
בקערה לערבב קמח עם סולת להוסיף את יתר המרכיבים לפי סדר הרשום וללוש הכל לבצק רך רך ומעט דביק (הבצק אינו נידבק לידיים אם לשים עם שמן בסוף). לכסות ולתפיח כשעה.
על משטח משומן לחלק 27-30 יח' לכדרר ולכסות בניילון.
עם ידיים משומנות לפתוח לעלה לסים במרכז קציצת בשר ולסגור מסביב.
להבריש בביצה ולפזר מה שאוהבים.
לאפות בתנור שחומם מראש (לא בטורבו) 200-220 מעלות עד להזהבה. (בערך 20-25 דק')
*לאחר חצי אפייה של מאפה אפשר להוסיף חלמון (צהוב) ביצה ולהמשיך לאפות.
!אפשר לוותר על הסולת ולהכין בצק רק מקמח את המים להוסיף בהתאם.