לןגן

עי

מאת: סיון אסולין מלול, פורסם: 29/04/2019 | 18:58
עי

תקציר המתכון: פיתה קראנץ ממולאת בבשר וחצילים בזילוף טחינה עמבה🌹סיון מלול🌹

קטגוריה: בשר, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לטגן במחבת אחת קוביות חציל מחלציל 1 ולהעביר לנייר סופג.🌹סיון מלול🌹

  2. במחבת שנייה נטגן בצל 1 להשחמה נוסיף חצי קילו בשר טחון ונפורר עם מזלג, נגרד שום 1 ונמשיך לטגן עד שהבשר משנה את צבעו.

  3. 🌹סיון מלול🌹 נוסיף את החצילים, חצי צרור כוסברה קצוצה כפית תבלין לקבב, חצי כפית כמון, מלח ופלפל לפי הטעם שלכם! נערבב הכל,,,נמלא פיתה בנדיבות,,, נרסס ספריי שמן זית,,, ונכניס לאפייה עד שהפיתה מקבלת צבע יפה ונהיית קריספית.🌹סיון מלול🌹

  4. טחינה להכין לפי הוראות היצרן ולהוסיף חצי כפית עמבה למי שאוהב.

  5. ביושששש בהצלחה שתפו תוצאות❣