לןגן

פסטה ברוטב עגבניות

מאת: שרה יוסף, פורסם: 28/04/2019 | 17:05
פסטה ברוטב עגבניות

תקציר המתכון: פיקנטית וטעימה

קטגוריה: תבשילים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. להרתיח סיר עם מים עם חצי כף מלח ומעט שמן עם הספגטים כשמוכן להוציא ולסנן

  2. לטגן בצל קצוץ עד להזהבה להוסיף רסק,פפריקה לערבב להוסיף שום,קימל,מרק עוף לערבב להוסיף כוס וחצי מים ולבשל על אש נמוכה 20 דקות בערך

  3. להוסיף את הספגטים ולערבב היטב