לןגן

בראוניז פרווה

מאת: אביחי לוי, פורסם: 28/04/2019 | 16:13
בראוניז פרווה

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. בקערה גדולה מערבבים חומרים רטובים. מוסיפים קקאו, אבקת אפייה וקמח ומאחדים.

  2. מרפדים תבנית מלבנית 33×27 בנייר אפייה ומרססים מעט ספריי שמן או חמאה.

  3. משטחים את התערובת.

  4. שוברים אתה הקוביות של השוקולד ואגוזי המלך ומפזרים על התערובת.

  5. אופים את הבראוניז ב 170 מעלות חצי שעה או עד שקיסם יוצא עם פירורים לחים.

  6. מקררים וחותכים לקוביות בגודל של בראוניז.