לןגן

בנטאז

מאת: שרה יוסף, פורסם: 28/04/2019 | 10:30
בנטאז

תקציר המתכון: פיירה עם מילוי מטוגן

קטגוריה: תוספות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לטגן את המילוי במחבת עם חצי כף שמן עד שהבשר מתבשל להוציא לשים במסננת להוצאת הנוזלים ולקרר

  2. למעוך את התפוחי אדמה כמו פירה להוסיף ביצה ,פירורי לחם והתבלינים ולערבב היטב

  3. לקחת מעט לשטח עם הידיים לשים מילוי ולסגור היטב לתבול בצלחת עם הקמח ואז בביצה ולטגן בשמן חם על אש בינונית

  4. בהצלחה