מצה מטוגנת עם פטריות
מאת: שרה יוסף, פורסם: 26/04/2019 | 11:24
תקציר המתכון:
טעים וקרנצי
קטגוריה: תוספות,
מספר מנות: 0,
זמן הכנה: 0 דקות,
כשרות: כשר פרווה,
דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
מצות רטובות היטב לעטוף במגבת ולשים בשקית לשעה לפחות
-
1 בצל יבש קצוץ
-
1/2 חבילת פטריות טריות חתוכות
-
1/4 כפית מלח
-
1/4 כפית פלפל שחור
-
צלחת עם 2 ביצים עם מעט מים
-
צלחת או שקית עם כוס פירורי לחם כשר לפסח
-
1 כוס פירורי קרונפלקס טחון כשר לפסח
-
3 כפות שומשום
אופן הכנה
-
לטגן את הבצל עד להזהבה להוסיף פטריות מלח ופלפל שחור ולהמשיך לטגן
-
לקחת מצה לשים המילוי ולגלגל לתבול בצלחת עם הביצים ואז בצלחת עם הפירורים והשומשום ולטגן
-
טעים מאוד וקרנצי