לןגן

קציצות עוף פרגית עם אפונה וכרפס

מאת: אילנית בניזרי, פורסם: 25/04/2019 | 16:58
קציצות עוף פרגית עם אפונה וכרפס

תקציר המתכון: יצא פגז !!

קטגוריה: עוף, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. טיגון הקציצות

  2. בידיים משומנות נגלגל קציצות נמעך ונטגן בשמן חצי עמוק עד להזהבה מכל צד

  3. ...להבה בינונית לא גבוהה ! נניח בנייר סופג או בתבנית רשת.

  4. להכנת הרוטב

  5. נטגן את הבצל בשמן עד להזהבה,נוסיף את הכורכום ונערבב לפתיחת תבלינים...נוסיף את האפונה הכרפס שאר התבלינים הסוכר והמים ...עד למצב של רתיחה ...נניח את הקציצות ברוטב

  6. נבשל להבה נמוכה כ- 40 דקות !

  7. הערה ...ניתן לאכול את הקציצות עוף ללא הרוטב של האפונה עם כל תוספת שתירצו ❤

  8. מי שלא רוצה לטגן ,ניתן לצרוב את הקציצות על מחבת פסים,או לאפות קלות עד להזהבה.