לןגן

פתות חלבי תימני-פסח

מאת: הלל עוזרי, פורסם: 25/04/2019 | 12:50

תקציר המתכון: עד עכשיו חשבתם שבפסח אין מה לאכול!? מעכשיו תחכו כל שנה שפסח יבוא..... מתכון חבלזז

קטגוריה: תבשילים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. מרתיחים בסיר קטן את החלב הסוכר והמלח כשזה רותח מנמיכים את הלהבה ושמים את החמאה כשהיא נמסה שוברים לתוך הסיר את המצות לחתיכות(לא קטנות מידי) מערבבים את הכל על אש נמוכה לעוד דקה אחת ולהוריד מהאש.. בתאבון!!!!!!