תקציר המתכון: שמח, חגיגי וטעים. רעיון של אילנית בניזרי המדהימה עם שינויים שלי 😍
קטגוריה: סלטים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל
לבשל את השעועית הירוקה לפי הוראות השקית, לסנן ולהניח בקערה
במחבת להקפיץ ב- 2 כפות שמן זית את תערובת הפיצוחים כדקה.
במחבת נוספת להניח את כל מצרכי הרוטב ולחמם תוך ערבוב כדקה. שלא יישרף השום.
להוסיף לקערת השעועית את העגבניות, הבצל, הפיצוחים והרוטב ולערבב היטב.
להגיש קר או בטמפ' החדר