קטגוריה: בשר, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל
ראשית ננקה את נתח הבשר .
בסיר רחב עם מעט שמן נצרוב את הבשר מצד לצד עד לסגירה שלו .
נוסיף באותו הסיר מים רותחים עד לגובה הבשר עם כמה עלי דפנה ,
ופלפל אנגלי , נרתיח את הבשר ונבשל עד לריכוך ,לפחות שעתיים . נקרר את הנתח , לשמור בכלי את הנוזלים שבסיר , ונכניס למקרר ללילה .
לאחר לילה במקרר, נחתוך את נתח הבשר לפרוסות בעובי הרצוי.
בסיר סוטאג׳ רחב נטגן את רצועות הבצל עד להזהבה קלה ,
נוסיף את את שיני השום חצויות ,
את הפטריות חתוכות ונמשיך ונטגן קלות .
נניח את פרוסות הבשר על הבצל והפטריות , ניקח כף גדושה של צלי בקר של קנור, נמהל אותה בכוס מים רותחים , נשפוך לתוך הסיר, נוסיף עוד כוס מהנוזלים של ציר הבשר ,נוסיף מעט כורכום, פלפל שחור, מעט מלח , נמשיך לבשל עד לצמצום הנוזלים. לאחר מיכן נוסיף חצי כוס יין יחד עם הערמונים ,
נמשיך לבשל עד לספיגת טעמים וצמצום הנוזלים .
בתאבון ובהצלחה 🌹