לןגן

קובה אורז לפסח

מאת: ציפורה דרור, פורסם: 24/04/2019 | 18:53
קובה אורז לפסח

תקציר המתכון: מוצלח מאודדדדדדד תודה לאורה ארגוב על ההשראה והמתכון לבצק הקובה

קטגוריה: תבשילים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לטחון את האורז

  2. להוסיף את החזה עוף הטחון

  3. ללוש טוב עד שהכל מתאחד ולהניח במקרר ל15 דקות

  4. להכין את המילוי

  5. בקערה לערבב את הבשר טחון ביחד עם שאר המרכיבים ללוש טוב

  6. להוציא מהמקרר את העיסה

  7. להרטיב את היד

  8. לקחת חתיכה מהעיסה לשטוח על היד

  9. לקחת חתיכה מהמילוי

  10. להניח במרכז

  11. לסגור לכדור

  12. להניח עג׳ צב עת או מגש עם ניילון נצמד או נייר אפיה

  13. להכין רוטב

  14. לרוטב הצהוב

  15. להניח את כל המרכיבים ביחד בסיר להוסיף מים

  16. להביא לרתיחה טובה

  17. להניח את הקובות בסיר

  18. לבשל בערך 20 חצי שעה

  19. אני הוספתי גם קוביות גדולות של קישוא

  20. לרוטב האדום

  21. לטגן בצל עד להשחמה

  22. להוסיף רסק

  23. לטגן ביחד

  24. להוסיף תבלינים ומעט מים ומיץ לימון

  25. לטגן עוד מס דקות

  26. להוסיף מים רותחים

  27. להביא לרתיחה טובה להכניס את הקובות ולבשל בערך 20 דקות חצי שעה

  28. אפשר להוסיף קוביות דלעת או קישוא

  29. בהצלחה ותודה לאורה ארגוב על הרעיון והמתכון לבצק הקובה