לןגן

לחם טחינה לחג הפסח

מאת: מילן וקנין, פורסם: 24/04/2019 | 12:29
לחם טחינה לחג הפסח

תקציר המתכון: מרכם של לחם פריך וטעים

קטגוריה: לחמים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לערבב כל המרכבים לבלילה יוצאת דלילה לא לפחד.

  2. לחממם תנור ל180 ולהעביר בלילה לתבנית משומנת אינגליש קייק ולאפות 40דק עד שקיסם יוצא יבש לקרר בתנור מכובה 20דק לחתוך ולזלול .

  3. בתאבון.