תקציר המתכון: תיבול פשוט וטעים !
קטגוריה: עוף, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל
את העופות הבצל והתפו"א נכניס לתוך קערה גדולה ...בקערית נפרדת נשים את הכורכום...פלדלפיה...שמן וחצי כוס מים רותחים ..נערבב היטב..נשפוך על העופות והתפוא נערבב היטב ...נסדר בתבנית את העופות התפוחי אדמה והבצל...נפזר מלח גס ( בערך כף)...פ.שחור גרוס ...לקבלת טעמים טובים יותר לעטוף בנייר כסף ולהשהות במקרר לשעה לספיגת טעמים ...
להכניס לתנור מכוסה חום 200 מעלות חצי שעה ...לאחר מכן להסיר כיסוי להמניך ל 170 מעלות לעוד כשעה
בתאבון אילנית בניזרי ❤