לןגן

לחמניות לפסח

מאת: שרה יוסף, פורסם: 23/04/2019 | 09:02

תקציר המתכון: רכות וטעימות

קטגוריה: מאפים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לשים בקערה את כל המצרכים ולערבב עם כף לקבלת בלילה מעט דביקה אם יבש להוסיף עוד קצת מים

  2. לכבות להתפיח חצי שעה שוב לערבב היטב ולתת לתפוח חצי שעה

  3. לחמם תנור 180 מעלות

  4. לשים עם כף בתוך תבניות מעט משומנות למרוח מעל מעט שמן זית עם הידיים ולאפות חצי שעה בערך עד לקבלת צבע חום יפה