לןגן

שיפודי סלומון

מאת: ציפורה דרור, פורסם: 20/04/2019 | 23:39
שיפודי סלומון

תקציר המתכון: טעים ברמות על

קטגוריה: דגים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. להמליח את הדג ל15 דקות לשטוף ולהניח בצד

  2. בקערה לערבב את כל המרכיבים למרינדה

  3. להוסיף את הדג לערבב טוב שהכל יקבל את הרוטב

  4. להניח במקרר לשעתיים לתפיסת טעמים אפשר לילה שלם

  5. להוציא מקרור

  6. לשפד בשיפודים קטנים

  7. לסדר על תבנית עם נייר אפיה

  8. לצלות בתנור בתוכנית גריל

  9. כשמשחים להפוך וליצלות עד להשחמה יפה

  10. אם זה לא נאכל מיד מומלץ להכין מצד אחד וצד שני סמוך לארוחה כדי שהדג לא יתיבש וישאר עסיסי