לןגן

כבד קצוץ

מאת: שרה יוסף, פורסם: 20/04/2019 | 07:15
כבד קצוץ

תקציר המתכון: טעים מאוד

קטגוריה: סלטים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לשים את הכבד בתוך תבנית חד פעמי על נייר אפיה לפזר מעט מלח ולהכניס לתנור רק לצרוב בערך 10 דקות ולהוציא

  2. לטגן את הבצל עד להזהבה להוסיף את הכבד ולטגן יחד לא לייבש אותו

  3. להכניס למעבד מזון עם הביצים והתיהול ולטחון

  4. המלצה להגשה הכוסות אישיות

  5. ולפזר מעל מעט ביצה מגורדת

  6. יוצא מושלם 💯