לןגן

עי

מאת: סיון אסולין מלול, פורסם: 19/04/2019 | 14:59
עי

תקציר המתכון: סלט מטבוחה אסלי סיון מלול

קטגוריה: סלטים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. סלט מבושל להשרות 12 עגבניות אדומות בתוך קערה עם מים רותחים,,, לקלף את הקליפה,, להוציא את הליבה לחתוך לקוביות קטנות.

  2. בסיר גודל 22 עמוק נטגן גמבה 1 קצוצה פלפל ירוק חריף 1 לריכוך והזהבה נוסיף את העגבניות ומעל 8 שיני שום קצוצים דק דק. ניתן להכל להתרכך, נוסיף 2 כפות דבש. בקערה נערבב פפריקה כף גדושה עם חצי כוס שמן ומלח לפי הטעם האישי שלכם. נוסיף לסיר ונבשל על הגז עד שהסלט הופך למראה של ריבה❤סיון מלול❤