תקציר המתכון: עוגיות בוטנים לחג הפסח,כילדה היינו נוסעים לפיקניק אמא שלי היתה מי זאת תה מתרמוס ואני הייתי מחלקת בין כולם את העוגיות הללו כמה מחמאות הן היו מקבלות טעם נפלא הניחוח ביתי כאלה שתרצו להכין כבר היום
קטגוריה: עוגיות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל
ההכנה:
לחמם תנור לחום של 170 מעלות
במיקסר להקציף סוכר וביצים
להוסיף את שאר המרכיבים עד קבלת מסה הומוגנית
להעביר לשקית זילוף ולזלף על נייר אפייה עם מעט מעט שמן תלוליות
טיפ: למראה חגיגי אפשר לקשט את העוגייה עם דובדבן או בוטנים לנעוץ רגע לפני האפייה
אופים את העוגיות בתנור עד לקבלת צבע חום כ 12 עד 15 דקות, תלוי בגודל העוגיות, אני אוהבת להכין גדולות 'עוגיפלצת'
לעוד מתכונים כנסו אלי נטע בשביל השוקולד שף שוקולטייר מומחית לסדנאות שוקולד בוטיק
חג פסח מתוק ושמח